Introductie KSC Project 002 tijdens Precisiebeurs

KSC betekent Knowledge Sharing Centre. Dit is een initiatief van ASML en een aantal toeleveranciers. Zij hebben gezamenlijk een platform opgericht voor kennisdeling. Hier kunnen engineers in contact komen met de maakindustrie om samen tot goed toepasbare technische oplossingen te komen.

Introductie KSC Project 002 tijdens Precisiebeurs

Project 002 is een onderdeel uit het KSC. Kennis delen begint namelijk al heel vroeg, te weten op scholen. Wij als Van Hoof Groep hebben diverse projecten waarbij we voorlichting geven aan jongeren om ze te enthousiasmeren voor de techniek. Dit is erg leuk en geeft enorm veel energie. Het is echter niet makkelijk mechanische technieken beeldend te maken. Wij merken dat het voor jongeren lastig is een voorstelling te maken wat techniek is. Daarom is er in samenwerking met ASML en diverse sponsorbedrijven een tandwielkast ontworpen, welke we gaan gebruiken voor voorlichting aan jongeren.
Tijdens de Precisiebeurs op 15 en 16 november 2017 op Koningshof te Veldhoven vindt de eerste introductie van deze kast, genaamd KSC Project 002, plaats. Wij presenteren de KSC Project 002 graag aan u op onze stand nr. 70 E. Het is oprecht een mooi stukje ‘overbrenging’ geworden.