Van Hoof Groep aandeelhouder van Laser Technology Janssen

De Van Hoof Groep uit Asten is een belangrijke aandeelhouder geworden van Laser Technology Janssen (LTJ). Deze bedrijven hebben hun krachten gebundeld om meer samenwerking, kennisuitwisseling en synergie te bereiken. Daarbij is de focus niet zozeer gericht op groei, maar vooral op een optimale dienstverlening naar uiteenlopende klanten in verschillende marktsectoren.

Van Hoof Groep aandeelhouder van Laser Technology Janssen

Van Hoof Groep is een onvervalst Brabants familiebedrijf, dat al 30 jaar actief is in de metaalbranche. Nadenken, meedenken en doordenken zijn eigenschappen die men van de Van Hoof groep mag verwachten. Niet de kwantiteit telt maar de kwaliteit. "Bij deze filosofie, die hoog in ons vaandel staat, sluit de participatie in LTJ uiteraard prima aan," stelt Frans van Hoof.

LTJ maakt high-tech componenten en gebruikt daarbij geavanceerde (micro) lasertechnieken.  Ook binnen de Van Hoof Groep vindt u veel fijnmechanische mogelijkheden, o.a. bij Nima Speciaalwerk. Met een team van technische vakmensen levert, ontwikkelt en produceert Nima Speciaalwerk componenten, producten en modules voor diverse (inter)nationale markten. Maar ook zijn de mogelijkheden van LTJ een ideale aanvulling van onze plaatwerk specialist HMF Nederland.

"Voor ons betekent dit, dat we onze ambitieuze groeidoelstellingen sneller kunnen realiseren," zegt Toon Janssen. "Bovendien is de Van Hoof Groep een ideale technologische sparringpartner. We zijn dan ook erg blij met deze nieuwe aandeelhouder."