Je bent hier: Home > Van Hoof Groep > HMF Nederland

HMF NEDERLAND

HMF Nederland is specialist in het produceren van constructief en esthetisch plaatwerk. In een bedrijfsruimte van ruim 4.000 m2 werken tientallen ervaren plaatwerkers aan interieurstukken, gevelaankleding, machinebouw en presentatiemeubelen. HMF Nederland was het eerste bedrijfsonderdeel van wat nu de Van Hoof Groep heet.

EEN NIEUW HOOFDSTUK

Voor de oorsprong van HMF Nederland gaan we terug naar de jaren '80. Frans van Hoof nam toen het bedrijf Lasto over, dat hij daarna omdoopte tot HMF Nederland. Het overgenomen Lasto was in de basis een lasbedrijf. HMF Nederland voegde daar fijn laswerk en plaatwerk aan toe. Door de jaren heen is Frans blijven investeren in het pand, het machinepark en het personeel.

Nu HMF Nederland samen met zusterbedrijven NIMA Speciaalwerk en Van Eijk Transmissie de Van Hoof Groep vormt, breekt een nieuw hoofdstuk aan waarin samenwerking en het delen van kennis centraal staat.

Meer lezen?

Meer lezen over de diensten, branches en technologie├źn van HMF Nederland? Bezoek de website HMF Nederland en lees er alles over, of download de folder.